Marlene

Massage • Therapie
Marlene werkt in Noord om de week op woensdagavond.

Soms schreeuwt je lichaam om aandacht, soms fluistert je lichaam zachtjes. Maar élk lichaam praat. De taal van ons lijf vertelt ons wat we nodig hebben, waar behoefte aan is, waar het knarst en schuurt. Vlinders in je buik als je verliefd bent. Misselijk van de zenuwen als je wacht op dat ene telefoontje. Een stijve nek en schouders als die belangrijke deadline op je werk nadert. Ons lijf reageert vaak direct op wat er in ons hoofd afspeelt, alleen zijn we in onze gehaaste maatschappij verleerd om naar de taal van ons lichaam te luisteren. We zijn soms net hoofden op stokjes; altijd aan het denken, peinzen, piekeren. En dóór. Ondanks die vermoeidheid, de duizelingen, slapeloosheid, het opgejaagde gevoel en je chagrijnig voelen. 

We voelen emoties, we denken geen emoties. Om jezelf echt te begrijpen, kun je niet om je lijf heen. Aanraking is daarbij onmisbaar. De eerste keer dat dit écht tot me doordrong, was tijdens de geboortes van mijn twee dochters (in 2013 en 2016). Aanraking is de brug tussen lichaam en geest, het maakt ons bewust van wat we voelen, brengt focus, koestering, troost. In mijn werk als doula (geboortecoach) ben ik keer op keer getuige van deze kracht van aanraking. Niet alleen van de moeder, maar ook van de baby, de partner, het hele gezin.

De afgelopen jaren groeide mijn fascinatie met aanraking uit tot een passie, een missie zelfs. Jezelf voelen en begrijpen, écht begrijpen, leidt tot meer verbinding met jezelf – daarvan ben ik overtuigd. En dat gun ik iedereen. Een lichaam dat zich gehoord en gezien voelt, hoeft zich niet krampachtig te uiten, niet te schreeuwen om aandacht, niet in staking te gaan. Ons lichaam, jóuw lichaam, verdient liefdevolle aandacht.

Wat ik jou bied

Als massage therapeut in opleiding (3e jaars Akademie Massage en Beweging) steun ik mijn cliënten om de taal van hun lichaam te leren, juist als het nog zacht fluisterende signalen zijn. Alles wat je nodig hebt, is een open houding en de bereidheid om aan jezelf te werken. Met een combinatie van massage-, adem- en bewegingstechnieken die je helpen je lichaam (weer) te voelen en te luisteren wat het je te vertellen heeft. Je kunt ook bij mij terecht voor een reguliere ontspannings- of zwangerschapsmassage.

Klanten over Marlene

Meteen bij binnenkomst voelde het al goed. Marlene is authentiek. We maakten kort kennis en ze stemde goed af op mij en mijn hulpvraag. De behandeling was magisch. Heb er geen ander woord voor. Afgestemd en aanwezig, waardoor ik me kon overgeven aan mijn lijf en wat het mij te vertellen had. Het stroomde veel meer in mijn lichaam tijdens en na de sessie. Ik voelde me heel ontspannen, stevig én langer toen ik weer de deur uit ging. Dankjewel Marlene!
- Bas Roeleveld

Deeply touched and very healing. A long, healing embrace. So grateful! In my heart, soft and present as if I was on a cloud surrounded by light, carried, protected. I could release and arrive back again. Very nurturing! - Alina Shatrova

Having a massage from Marlene was a real treat. Marlene is warm, caring, intuitive and her hands can work wonders. I felt fully pampered, could completely let go and relax during the massage. Afterwards, I felt re-energized and balanced. I have experience giving and receiving massage and can warmly recommend Marlene’s expert care. - Marjorie Lumet

Image

Boek direct bij Marlene:

Let op, kies de juiste locatie: Jordaan of Noord.